Ik wil mijn boek in de boekhandel

Met B for Books geeft u zelf uw boek uit en ligt de distributie bij het Centraal Boekhuis. Zo helpen wij u, een kleine uitgeverij of auteur, met het publiceren van uw boek in de boekhandel of via online boekwinkels o.a. als libris.nl, AKO.nl, bol.com en bruna.nl. Gemakkelijk en goed zelf uw boek uitgeven!

Wij hebben goede afspraken met het Centraal Boekhuis over het uitgeven van uw boek. Daarom krijgt u via B for Booksdistributie  een compleet dienstenpakket voor een vast laag tarief per maand zodat u overzicht heeft over de kosten van het uitgeven van uw boek. Uw eigen boek uitgeven wordt daarmee helemaal geregeld: van een ISBN voor uw boek en opslag van uw boek bij het Centraal Boekhuis tot aan aanmelden bij bol.com en fysieke exemplaren van uw eigen boek in de boekhandel. Zo kunt u eenvoudig zelf uw boek publiceren! De distributie en verkoop van uw eigen boek is helemaal geregeld.

Met ons CB Cluster zorgen wij samen met u voor een optimale distributie van uw boek. Hierdoor blijft het Centraal Boekhuis toegankelijk voor uw eigen boek. Als auteur of kleine uitgeverij kunt u eenvoudig en betaalbaar zelf een boek publiceren en in de boekwinkel brengen.

Lees hier alles over ons abonnement voor plaatsing van uw boek bij het Centraal Boekhuis en uw eigen boek in de boekhandel: B For Booksdistributie.

CB Cluster - Uw eigen boek in de boekhandel